Úvod do sponzoringu - jeho význam v súčasnosti ako globálneho priemyslu - Rubaninská, Kamila
Pohľady slovenských i zahraničných odborníkov na sponzoring ako významný komunikačný nástroj. Autorka približuje jeho postavenie v komunikačnom mixe, význam v súčasnosti a dáva do popredia jeho transformáciu do samostatného globálneho priemyslu.