Vzťah medzi motiváciou a výkonom pracovníkov - Nemečková, Soňa
Motivačný štýl riadenia a vedenia zamestnancov. Procesy motivácie a stimulácie zamestnancov. Množstvo kvality práce v konkrétnych pracovných podmienkach za určitú časovú jednotku. Pracovný výkon zamestnanca.