Main Factors Affecting the Development of Money Stock in Slovakia and in Other V4 Countries - Kotlebová, Jana, 1969-
Štruktúra menovej politiky krajín V4. Vývoj zásoby peňazí v krajinách V4. Rozdiely vo vývoji v krajinách V4 - Slovensko, Česko, Maďarsko, Poľsko. Vplyv finančnej krízy.