Prekážky globalizácie a vplyv globalizácie na malé a stredné podniky - Kádárová, Jaroslava
Globalizácia a vývoj svetového hospodárstva. Základné piliere procesu globalizácie. Analýza bariér podnikania v globálnom prostredí. Hlavné bariéry brániace vstupu MSP na medzinárodné trhy. Podpora podnikov pri prekonávaní prekážok globalizácie.