Malé a střední podnikání formou evropské soukromé společnosti - Lochmanová, Ludmila
Úvod do vývoja právnej úpravy obchodných spoločností. Návrh jednotnej právnej formy nazvanej Európska súkromná spoločnosť. Malé a stredné podnikanie - právna úprava na komunitárnej úrovni a na úrovni Českej republiky. Malé a stredné podnikanie prostredníctvom európskej súkromnej spoločnosti.