Private equity ako zdroj financovania podnikov v časoch resesie - Orfánus, Dominik
História private equity v strednej Európe a na Slovensku. Financovanie podnikov v čase hospodárskej krízy. Vstup a ukončenie investície private equity vo firme. Budúcnosť private equity financovania v regióne strednej a východnej Európy.