Znalostní pracovníci v globalizovaném světě - Mládková, Ludmila
Explicitné a tacitné znalosti. Rozdiel medzi explicitnými a tacitnými znalosťami. Aký je vzťah znalosti, osobnej reputácie a cti. Ako daná spoločnosť verifikuje znalosti. Kto je znalostným pracovníkom.