Teoretické východiská Corporate Culture - Belejová, Martina
Príspevok ponúka prehľad definícií a pohľadov na problematiku koncepcie Corporate Culture, jeho cieľom je významovo diferencovať chápanie pojmu podľa prístupov jednotlivých autorov.