Súčasná situácia a prognózy podnikateľského prostredia v Španielsku - Piačková, Alexandra
Zložitá hospodárska situácia a najviac postihnuté krajiny EÚ. Španielsko, Portugalsko a Grécko. Makroekonomické ukazovatele Španielska. Hrubý domáci produkt v Španielsku v rokoch 2005 až 2009. Pokles výkonnosti priemyslu. Úsporné opatrenia vlády.