Podnikanie v Ázii - Pauličková, Alena
Narastajúci záujem o podnikanie v ázijských krajinách. Založenie firmy v Hongkongu. Založenie firmy v Indii a v Singapúre. Špeciálny podnikateľský program Európskej únie pre podnikanie v Kórei a Japonsku. Podnikateľský týždeň v Kórei a Japonsku. „Follow-up“ školenie. Čínska mena - snaha o posilnenie juanu.