Dopady hospodárskej krízy na malé a stredné podniky - Čizmadiová, Kristína
Hospodárska kríza zapríčinila pokles dopytu a sťažil prístup MSP k úverom, na druhej strane však odkryla aj rezervy pri hospodárení firiem, ktoré za normálnych okolností neboli badateľné. Tieto rezervy treba hľadať najmä v oblasti šetrenia prevádzkových výdavkov. Návod na úspešné udržanie MSP na trhu.