Korupce jako ekonomický jev a její vliv v ČR a SR - Pellešová, Pavlína
Vymedzenie pojmu a definície korupcie. História a klasifikácia korupcie. Meranie korupcie. Corruption Perception Index (CPI). Vývoj CPI v ČR a SR. CPI v rokoch 2000-2007 ve vybraných krajinách a ich umiestnenie. Ďalšie indexy hodnotenia korupcie.