Nové možnosti riadenia logistického systému podniku - Pozor, Marián
Efektívne riadenie logistického systému, zlepšenie profitability a konkurenčnej schopnosti podniku. Aktuálny stav logistiky vo firme a jeho riadenie. Problematické miesta logistického systému a návrhy na ich odstránenie.