Vodcovstvo a talent manažment - Roháľová-Ilkivová, Hana
Talent manažment, lojalty manažment, wow manažment a riadienie výberu zamestnancov na základe talentu a odbornosti. Strategické riadene ľudských zdrojov a podniková kultúra. Charakteristika a osobnosť lídra.