Koncepčný rámec pre finančné výkazníctvo subjektov verejného sektora - Krišková, Zuzana
Projekt medzinárodného koncepčného rámca pre finančné výkazníctvo subjektov verejného sektora. Tvorba koncepčného rámca pre finančné výkazníctvo subjektov verejného sektora. Rozsah koncepčného rámca. Štúdie a návrhy na pripomienkovanie. Úloha a právomoci Koncepčného rámca IPSASB. Ciele finančného výkazníctva. Rozsah finančného výkazníctva. Kvalitatívne charakteristiky informácií získaných z finančných výkazov. Účtovná jednotka.