Konkurenceschopnost v pojetí globalizace - Vrtěnová, Lucie
Pojem globalizácia. Dopady globalizácie. Geografické dopady a spoločenské dôsledky. Makroekonomické dopady globalizácie. Konkurencieschopnosť a globalizácia.