Recenzia knihy B. Schmitt: Stratégia odvážnych - Tóth, Miroslav, 1961-
Recenzia publikácie B. Schmitta: Stratégia odvážnych. Stručná charakteristika autora. Rozdelenie publikácie na sedem kapitol a ich charakteristika. Komu je publikácia určená.