Swapy a ich využitie pri reštrukturalizácii dlhu - Janúšek, Vladimír
Swapové operácie patria medzi derivátové nástroje neorganizovaného finančného trhu. Použitie swapov na reštrukturalizáciu dlhu. Swapové operácie na reštrukturalizáciu dlhu sa javia ako veľmi dobrý nástroj na riešenie dlhovej problematiky štátov a firiem.