Manažment rizika - systematický proces riadenia rizika - Rybárová, Daniela, 1967-
Ekonomické procesy v konkurenčnom prostredí a úrovne riadenia manažérskych oblastí podniku. Význam a postavenie manažmentu rizika. Zavádzanie manažmentu rizika v Slovenskej republike podľa normy STN. Metodické a praktické návody pre podniky.