Prehľad peňažných tokov (Statement of Cash Flows) - Šlosárová, Anna
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Analýza obsahu jednotlivých položiek prehľadu peňažných tokov v nadväznosti na požiadavky opatrenia o účtovnej závierke. Ilustračné príklady.