Porovnanie komunikačných nástrojov využívaných v podnikoch a vo verejnej správe - Sciranka, Ján
Komunikácia nielen ako nástroj riadenia procesov prebiehajúcich vo vnútropodnikovom, ale aj v externom hospodárskom a sociálno-ekonomickom prostredí. Porovnanie komunikačných nástrojov v podnikovej a verejnej sfére. Slovensko a budovanie elektronických služieb verejnej správy v rámci Európskej únie.