Odpis pohľadávok v daňových výdavkoch u subjektov účtujúcich v podvojnom účtovníctve - Vajčovcová, Ľubica
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Jednorazový odpis pohľadávky voči dlžníkovi, ktorý je v konkurznom alebo reštrukturalizačnom konaní, odpis pohľadávky, ak súd exekúciu alebo výkon rozhodnutia zastaví z dôvodu zániku práva alebo odpis pohľadávky, ktorá je predmetom exekučného konania alebo výkonu súdneho rozhodnutia. Ilustračné príklady.