Kalkulácia plánovaných nákladov - Serina, Pavol
Riadenie nákladov ako jeden z hlavných faktorov hospodárnosti podniku. Zabezpečovanie efektívnosti firmy a zavedenie komplexného controllingového a kalkulačného systému. Výhody a nevýhody kalkulácie plánovaných nákladov.