Trendy vo vysielaní zamestnancov v transnacionálnych korporáciách - Krajčík, Daniel, 1981-
Vplyv spomalenia hospodárskeho rastu na množstvo medzinárodných vyslaní a demografické zloženie expatriotov. Počet medzinárodných vyslaní a súvisiace zmeny. Demografické zmeny súvisiace s expatriotmi. Znižovanie nákladov súvisiacich s medzinárodnými vyslaniami. Zvyšovanie výnosov pomocou riadenia medzinárodných vyslaní. Čiastkové závery z oblasti medzinárodných vyslaní zamestnancov.