Dynamický pyramidový rozklad ukazatele ROE (Return on equity) - Ďurišová, Jana
Ukazovateľ ROE. DuPont rozklad ROE. Základné ovplyvňujúce faktory a ich pôsobenie na ukazovateľ ROE. Ďalšie variácie na rozklad ROE. Dynamický rozklad ukazovateľa ROE. Analýza časového vývoja rentability vlastného kapitálu vo vybraných podnikoch z automobilového priemyslu na základe pyramidového rozkladu ROE.