Controlling v spoločenskej zodpovednosti - Soósová, Veronika
Globalizácia a spoločenská zodpovednosť podnikov (Corporate social responsiblility CSR) v jednotlivých oblastiach. Controlling ako nájstroj riadenia a kontroly podnikov aplikujúcich CSR. Medzinárodná norma zodpovedného podnikania a jej ciele (ISO 26000).