Bezpečnost v elektronickém bankovnictví - Flamík, Martin
Elektronické bankovníctvo a jeho história. Komunikačné kanály. Prvá „univerzálna“ platobná karta. Bezpečnosť v elektronickom bankovníctve. Druhy bezpečnostných opatrení. Vyhodnotenie aktuálnej bezpečnosti.