Reštrukturalizácia a reštrukturalizačný proces - Sovíková, Daniela, 1983-
Zvládnutie problémov s platobnou schopnosťou a využívanie reštrukturalizácie v podnikoch. Podniková finančná situácia, stav majetku, záväzkov a opatrenia na odvrátenie úpadku podniku. Reštrukturalizačný plán a proces. Zmysel využitia reštrukturalizácie a zachovanie fungovania podniku.