Kernkompetenzen und ihre bedeutung für deutsche genossenschaftsbanken - Stein, Achim
Charakteristika kompetencií strategického manažmentu. Kľúčové kompetencie manažmentu financií a ich podstata využívania v kooperácii s bankovými službami.