Sklon k infromačnej dostupnosti v kontexte investičného rozhodovania - Šinský, Michal
Skúmanie kognitívnych odchýlok skutočného konania od normatívnych pravidiel a jej vykazovanie v procese usudzovania neadekvátnho využívania heuristiky informačnej dostupnosti. Ekonomické a psychologické aplikácie informačnej dostupnosti.