Zhodnocení veřejné správy v zemích Visegrádské skupiny (V4) - Halásková, Martina
Vymedzenie Vyšegrádskej štvorky. Aktivity a formy spolupráce v oblasti verejnej správy krajín V4. Systémy verejnej správy krakín V4 a ich organizácia. Postavenie orgánov verejnej moci v krajinách V4. Zhodnotenie systému štátnej služby v krajinách V4. Územná samospráva a jej orgány.