Koncepcia a organizovanie doktorandského štúdia na FPM - princípy rozvoja štúdia a riešenie aktuálnych problémov na treťom stupni - Šúbertová, Elena
Sprehľadnenie práv a povinností doktorandov od 1.9.2010 v novej vyhláške pre skvalitnenie štúdia na treťom stupni Fakulty podnikového manažmentu EU v Bratislave. Princípy rozvoja doktorandských programov.