Podnikateľské prostredie na Slovensku - Šubjak, Jozef
Dynamický rozvoj podnikania a kľúčové predpoklady úspešného rozvoja podnikov. Vymedzenie pojmu podnikateľské prostredie. Vplyv legislatívy na podnikateľské prostredie. Podnikateľské prostredie na Slovensku.