Perspektívy multinacionálnych retailových sietí ktoré trhy, ako na ne prenikať a kto zvíťazí? - Medňanský, Ladislav
Analýza súčasnej situácie v maloobchode najvýznamnejších svetových trhov vzhľadom na konzekvencie vyplývajúce zo svetovej finančnej krízy a prieskum najvýznamnejších multinacionálnych retailových reťazcov vzhľadom na ich využívané stratégie a perspektívy. Prehľad krajín sveta, ktoré ponúkajú najsľubnejšie príležitosti pre potravinových maloobchodníkov, uvedenie niekoľkých postupov, ktoré títo maloobchodníci budú musieť podstúpiť pre úspechu, výhľady hlavných svetových konkurentov.