Analýza cestovnéno ruchu v SR - Tekelová, Zuzana, 1987-
Analýza podnikateľského prostredia v oblasti turizmu a cestovného ruchu na Slovensku. Strategický význam cestovného ruchu a turizmu pre národné hospodárstvo. Porovnanie s Európskou úniou.