Vzájomné súvislosti znalostnej ekonomiky a kongresového turizmu - Mišúnová, Ema
Turizmus a znalosti. Kongresový turizmus, jeho charakteristika, význam a prínosy. Ekonomické prínosy z kongresových podujatí. Hotely a kongresový turizmus.