Evropská dluhová krize a snahy o její překonání - Sereghyová, Jana
Zmena stanovísk k financovaniu stimulačných programov. Opatrenia slúžiace na ochranu eura a prvé kroky na ceste k prekonaniu európskej dlhovej krízy. Opatrenia k zníženiu schodkov verejných rozpočtov v krajinách EÚ. Prognózy ďaľšieho vývoja európskej dlhovej krízy.