Plánovanie - nástroj efektívneho fungovania podniku - Tóthová, Alena, 1968-
Plán ako súhrnné označenie pre systém stanovenia cieľových veličín za podnik ako celok. Rozhodovacie procesy každého ekonomického subjektu. Plánovanie priamych a nepriamych nákladov. Metódy a ciele plánovania.