Syntéza vybraných prístupov ku kategorizácii dimenzií CI - Ratkovská, Gabriela
Rozpracovanie a kritické zhodnotenie rôznych vedeckých perspektív na koncept dimenzií Corporate Identity (CI). Objektom skúmania je kategorizácia fenoménu CI na jednotlivé, vnútorne homogénne a medzi sebou heterogénne zložky a prístupy rôznych odborníkov k nim. Za účelom naplnenia cieľa sú v príspevku použité vedecké metódy - porovnanie, analýza, syntéza.