Niekoľko poznámok k vzťahu geografie a ekonómie - Paulov, Ján
Koncept priestoru v geografii a v ekonómii. Prínos nemeckého filozofa Immanuela Kanta do skúmania geografie ako priestorovej vedy. Priestor v ekonómii - lokačná teória J. H. von Thűnena. Priestorové vzťahy a priestorová organizácia spoločnosti ako najvýznamnejší prienik geografie a ekonómie. Problematika spojená s koncepciou regiónu. Ekonomická geografia.