Zefektívnenie výučby predmetu reálie - Kunovská, Ingrid, 1976-
Svojim charakterom a obsahom sa v rámci výučby cudzích jazykov reálie významne podieľajú na rozvoji cudzojazyčnej komunikatívnej kompetencie, čím umožňujú dialóg kultúr. Toto sú dôvody, prečo je nevyhnutné diskutovať o možnostiach zefektívnenia ich výučby a štúdia.