Quo vadis Rusko? - Sopková, Gabriela
Schopnosť Ruskej federácie čeliť hospodárskej kríze a vytvoriť aj v čase nepriaznivých ekonomických podmienok jasnú stratégiu ďalšieho rozvoja. Stratégia národnej bezpečnosti Ruska.