Ekonomické aspekty vojenských operácií Európskej únie - Ivančík, Radoslav
Základná platforma pre financovanie vojenských operácií Európskej únie. Základné pravidlá financovania vojenských operácií Európskej únie. Fázy financovania vojenských operácií Európskej únie. Rozdelenie výdavkov na vojenské operácie Európskej únie.