Bojové skupiny - vojenský nástroj krízového manažmentu Európskej únie - Ivančík, Radoslav
Politické a vojenské nástroje krízového manažmentu Európskej únie. Európska bezpečnostná a obranná politika. Bojové skupiny Európskej únie. Bojové skupiny EÚ a Sily rýchlej reakcie NATO.