City logistika a jej význam pri prevencii krízových situácií v meste - Vidriková, Dagmar
Význam logistiky. Pojem City logistika. Zúčastnené strany v City logistike. Dopravné inžinierstvo a organizácia dopravy. Základná dopravná obsužnosť. Technológie používané pre logistickú obslužnosť územia.