Monetárna politika v krajinách V4 - Lukáčiková, Adriana, 1971-
Monetárna politika a monetárne pravidlá. Monetárna politika v krajinách Vyšehradskej štvorky. Odhad pravidiel monetárnej politiky krajín V4 pomocou Taylorovho modelu. Výsledky odhadu jednotlivých modelov za obdobie r. 2000-2010.