Upevňovanie postavenia Číny v časoch globálnej hospodárskej krízy - Szökeová, Silvia
Súčasná situácia vo svetovom hospodárstve s dôrazom na postavenie Číny. Rast čínskeho hospodárstva v období 2006-2010 v HDP. Upevňovanie pozície Číny vo svetovom hospodárstve. Menové rezervy krajín Ázie. Zmeny pozícií vo svetovom hospodárstve (predpokladaný vývoj 2010 a 2020).