Vplyv globálnej finančnej krízy na podnikateľskú sféru a komerčné banky v SR - Trunkvalter, Ľuboš
Príčiny vzniku a dopady finančnej krízy na komerčné banky a podnikateľskú sféru. Hodnotenie úverovej spôsobilosti a úverové analýzy potenciálnych dlžníkov. Priebeh finančnej krízy v bankovom sektore u nás a vo svete.