Spolupráca EÚ a národných orgánov členských krajín s neziskovývmi organizáciami - Vasilenková, Diana
Porovnanie spolupráce verejných inštitúcii s neziskovými organizáciami na národnej úrovni jednotlivých štátov EÚ. Problémy vzájomnej spolupráce európskych inštitúcii s neziskovými organizáciami.