Využitie dynamiky v ekonometrickom modelovaní spotrebnej funkcie - Surmanová, Kvetoslava
Teoretická podstata dynamických modelov. Model polynomického rozloženia oneskorenia. Model s adaptívnymi očakávaniami. Odhad ekonometrického modelu spotrebnej funkcie s oneskorením. Spotrebná funkcia - model s polynomickým rozložením oneskorenia. Spotrebná funkcia - model s adaptívnymi očakávaniami. Vyhodnotenie uvedených dynamických modelov spotrebnej funkcie.